Környezettudatos
VITIgroup: szövetségben a környezet védelméért

A jelenlegi gazdasági helyzet, az elhúzódó gazdasági válság új vállalati menedzsment eszközöket tesz szükségessé a növekedés, de sokszor a túlélés, a talpon maradás érdekében is. Egy ilyen, Nyugat-Európában és az USA-ban már elterjedt, de hazánkban még újnak számító megoldás a vállalati klaszterek megalakulása, működése.

(r)

A környezetvédelmi piacon jelen lévő, különféle területekre specializálódott kis- és középvállalatok speciális szaktudással és kapacitásokkal rendelkeznek a szennyvízkezelés, a vízelőkészítés, a víztisztítás, a hulladékgyűjtés és kezelés, a levegőtisztaság védelem területén. Ezek a képességek és kapacitások egy vállalati klaszter keretében egymást szinergikusan erősíthetik. Nyilvánvaló, hogy pl. a környezetvédelmi technológiákat tervező, a berendezéseket gyártó/forgalmazó, az automatizálással, műszerezéssel foglalkozó, az üzemeltetéshez szükséges vegyszereket gyártó/forgalmazó, stb. cégek összefogva hatékonyabban működnek mind a hazai, mind a külföldi piacon. A VITIgroup Víz- és Környezettechnológiák Klaszter azzal a céllal alakult meg, hogy a környezetvédelmi, vízkezelési piacon tevékenykedő, egymás tevékenységét kiegészítő hazai kis és középvállalatok szinergiája érvényesülhessen, és együttműködésüknek konkrét nemzetgazdasági haszna legyen.


 

A már korábban is szorosan együttműködő vállalatcsoport 2011. május 10-én klaszterré alakult, a menedzsment feladatok ellátásával a VITI Kft-t bízta meg, és még ebben az évben sikeres pályázatot nyújtott be a Közép-Dunántúli Operatív Program „Vállalati együttműködés és klaszterek támogatása” című konstrukciójára. A menedzsment szervezet csaknem 30 millió Ft támogatást nyert a klaszter elindításával kapcsolatos különböző feladatok elvégzésére. A KDOP-1.2.1-11-2011-0014 számú projekt 2011 augusztusában kezdődött, és két évig biztosítja a klasztertagok számára a közös piackutatást, marketinget, a közös megjelenést és projektfejlesztést.
A VitiGroup Víz- és Környezettechnológiák Klaszter magyarországi székhelyű, környezetvédelmi területen tevékenykedő kis- és középvállalkozások szövetsége. Az immár tizennyolc vállalatot magába foglaló klaszter a környezetvédelem területén gyakorlatilag minden feladat elvégzésére tud vállalkozni. Fő profilunk a kommunális és ipari szennyvizek kezelése, az ehhez kapcsolódó vegyszerek gyártása, forgalmazása, a hulladékok kezelése, a kármentesítés, a levegőminőség védelem, az ivóvíz előállítás, és az ipari vizek (hűtővizek, kazán tápvizek, stb.) előállítása, kezelése. A víz- és szennyvízkezelés területén specialitásunk a vegyszeres (kémiai) és a biológiai kezelés. A szennyvizekkel, hulladékokkal kapcsolatos problémákat a keletkezés helyén oldjuk meg. Ez a megoldás környezetvédelmi és gazdasági szempontból is előnyösebb, mint a hulladékok távoli kezelő telephelyekre történő elszállítása, ezen túl magasabb PR értékkel is bír.

Szakembereink a környezetvédelmi technológiák tervezésében, kivitelezésében, az ezekhez kapcsolódó engedélyeztetésben, hatásvizsgálatok, tényfeltárások, egyéb dokumentációk készítésében kiemelkedő jártassággal és tapasztalattal rendelkeznek. A klaszter – sokoldalúságából és flexibilitásából adódóan – összetett és bonyolult feladatok elvégzésére is tud vállalkozni, képes elvégezni egyedi igények szerinti, kutatási, fejlesztési munkát is igénylő feladatokat.

További információkért látogasson el honlapunkra: www.vitigroup.hu.
Várjuk szíves megkeresésüket.


Dr. Kálmán Gergely 
VITIgroup klaszter menedzser
Kapcsolat: +36 30 343 6168, e-mail: vitigroup@vitigroup.hu.
Láthatatlan írás, biztonsági jelölés, minden felületre. A jelölés csak UV fényben látható. Kreatív dekorációhoz, iskolásoknak.

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás. Legyen Ön az első!
Szelektív hulladékgyűjtők


Szelektív infó
Gyakori hulladékok
Papír hulladék Műanyag hulladék Fehér üveg hulladék Fém hulladék Elektronikai hulladék Színes üveg hulladék Szárazelem hulladék Zöld hulladék Építési és bontási hulladék

Nekünk a környezet is számít
Metria.hu csomagolástechnika | Csomagolva többet ér

Szakfordítás
Szakfordítás, Műszaki fordítás, Hivatalos fordításMedia Markt szelektív hulladékgyűjtés környezettudatos Használt készülékek visszagyűjtése, Elhasznált elemek gyűjtése
 környezetbarát termék környezettudatos reklámajándék, Újrafeldolgozott alapanyagokból,
ez csak természetes...
 Recucc.hu A régi tárgyak életre kelnek. Használd újra!
   
   Legyen partnerünk 2017-ben is!
   
   Legyen partnerünk 2017-ben is!
   
   Legyen partnerünk 2017-ben is!
   

 

Kategóriák
Papír hulladék
   Tudta Ön, hogy...
   Mik tartoznak ide?
   Hova dobható?
   Mit ne csináljunk!
Műanyag hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Fehér üveg hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Színes üveg hulladék
Fém hulladék
   Mit tegyünk? Mit ne tegyünk?
   Tudta Ön, hogy...
Italos kartondoboz hulladék
Szárazelem hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Gyógyszerhulladék
   Tudta Ön, hogy...
Zöld hulladék
Szerves hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Világítótest hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Elektronikai hulladék
   Tudta Ön, hogy...
CD, DVD adathordozó hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Vegyipari hulladék
   Tudta Ön, hogy...
Hulladékolaj
   Tudta Ön, hogy...
Üveg, porcelán hulladék
Gumihulladék
Textilhulladék
   Tudta Ön, hogy...
Fahulladék
   Tudta Ön, hogy...
Építési és bontási hulladékok
Hulladékvíz
   Tudta Ön, hogy...
A szelektív hulladékgyűjtésről
Környezetinevelés segédanyagok
   ÖKO játék
   Könyv
   DVD CD
Környezettudatos
Hulladékgyűjtési akciók
Partnerek
   1001 Környezettudatos tipp és vásártér
   Ecopromo reklámtárgyak
   Kirakat.Szelektiv.HU
A Szelektív.hu információi
   Kampányok
   Sajtóközlemények
Önkormányzatok
   Trizs község
Hulladékkereső
Nyeremények

Láthatatlan írás, biztonsági jelölés, minden felületre. A jelölés csak UV fényben látható. Kreatív dekorációhoz, iskolásoknak.
   Mo. legnagyobb választéka környezetbarát termékekből  
           
     Ecopromo  Mit főzzünk ma?  Pontvelem  etk önkormanyzati klub
 Bevezetem.hu
 
 EcoLounge  hypnosia  Recucc.hu  Kérjen árajánlatot Intézményi Szelektív Hulladékgyűjtés-re  A Plastik Re-produkt Kft. 2008-ban, hasznosítható anyagok, csomagolási hulladékok és más műanyag alapú gyártásközi selejtek elszállítására, ezek megfelelő és gazdaságos kezelésére alakult. Fő tevékeny 

         
           
976